innorahti

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu

Kuljetusliikkeiden rahtikirja- ja laskutuspalvelu

InnoRahti on kuljetus-, logistiikka ja muuttopalveluyrityksille suunniteltu ja kehitetty rahtikirja- ja laskutuspalvelu. Palvelulla luot, lähetät, hallinnoit ja laskutat kaikki yrityksesi rahtikirjat yhdestä paikasta. Palvelu sopii erinomaisesti niin pienemmille kuin isommille kuljetuspalveluita tarjovaille yrityksille.

InnoRahti toimii missä ja milloin vain. Palvelulla rahtikirjat voidaan luoda kätevästi tien päältä tai mukavasti toimistossa. Rahtikirjalle saa lisättyä kaikki tarvittavat tiedot jotka tallentuvat automaattisesti järjestelmään, jolloin niitä tarvitse erikseen kopioida laskutusta varten. Palvelu säästää aikaa ja vaivaa kun rahtikirjoja ei huku ja paperityö vähenee murto-osaan.

InnoRahtin kautta laskuttaminen toimii saumattomasti

InnoRahdilla laskutat helposti ja nopeasti työsi niin kuluttajalta kuin yritykseltä. Innovoice hoitaa laskutuksen kokonaan puolestasi, laskun postituksesta reskontraan, sekä tarpeen tullen muistutuksen ja myös perinnän. Kuluttaja-asiakkaalta laskuttaminen on myös turvallista laskurahoituksella. Voit vaivattomasti tarjota asiakkaalle maksuaikaa ja joustavuutta, ilman perinteisen laskutuksen hankaluuksia, riskiä ja hitautta.

Toiminnallisuudet

Rahtikirja

Kuormakirjapohja on kehitetty yhdessä hinaus- ja kuljetusalan toimijoiden kanssa.

Paikannus ja karttahaku

Paikannus- ja karttatoiminnallisuudella määrität helposti autosi sijainnin, jolloin osoitetietoja ei erikseen tarvitse täyttää.

Ennakoiva tuoterekisteri

Monipuolisen ja ennakoivan tuoterekisterin avulla saadaan kaikki tuotteet ja tuotekokonaisuudet tuotua suoraan työriveille.

Rahtikirjan kuittaus

Kuormakirja voidaan allekirjoitetaan suoraan tabletin näytöllä, jolloin allekirjoitus tallentuu suoraan kuormakirjaan.

Laskutus

Luo laskuja kuluttajille, yrityksille ja vakuutusyhtiöille. Hoidamme laskutuksen puolestasi.

Luottopäätös ja rahoitus

Tarkista asiakkaan luottotiedot henkilötunnuksella. Kun luottopäätös on puoltava, siirtyy saatavaan liittyvä riski luottoyhtiölle ja rahat tilitetään yrityksellesi heti.

Yritysluottotietojen tarkistus

Tarkista yritysasiakkaan luotto- ja osoitetiedot kätevästi y-tunnuksen avulla.

Reaaliaikainen reskontra

Järjestelmän avulla seuraat helposti saataviesi tilaa reaaliajassa.

Maksuvalvonta ja perintä

Hoidamme puolestasi myös maksuvalvonnan ja mahdollisen perinnän.

Kaikki rahtikirjat yhdessä paikassa

InnoRahdin rahtikirja on kehitetty erityisesti kuljetus-, logistiikka ja muuttopalveluita tarjoaville yrityksille. Rahtikirjalle saa lisättyä kaikki tarpeelliset tiedot laskutusta varten; asiakkaan tiedot, työrivit sekä maksutiedot. Tämän lisäksi työn tietoihin saa myös lisättyä juuri kuljetuksiin ominaisia tietoja kuten mm. nouto- ja toimituspäivämäärät, työn aloitus- ja lopetuskohteet sekä mahdollisia lisäselvityksiä ja muistiinpanoja.

Kaikki rahtikirjat tallentuvat InnoRahtiin ja ovat helposti löydettävissä. Tietoja ei tarvitse kopioda laskutusta varten, rahtikirjat eivät huku ja paperityö vähenee murto-osaan. Näin ollen rahtikirjan viimeistely on erittäin helppoa ja nopeaa. Viimeistely tapahtuu suoraan rahtikirjalta muutaman napin painalluksella; ei tarvitse valita kuin maksutapa ja vastaanottaja. Kuitin ja ammattimaisen kopion rahtikirjasta saa myös lähetettyä asiakkaalle kätevästi suoraan InnoRahdista.

Käsittele töitä tehokkaasti

Avoimia ja työn alla olevia rahtikirjoja voidaan tarkastella ja hallinnoida ajasta ja paikasta riippumatta.

Uuden työn pystyy osoittamaan suoraan kuljettajalle, jolloin työ näkyy kuljettajan omassa työlistalla. Avoimen työn saa muutettua rahtikirjaksi helposti ja nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Paikannus ja karttahaku

Paikannus ja karttahaulla määrität helposti autosi sijainnin. Hae auton sijainti yhdellä napin painalluksella tai rahtikirjalle avautuvalta kartalta. Voit hyödyntää toimintoa kätevästi aloitus- ja lopetuskohteen määrittämiseen tai oikean osoitteen löytämiseksi.

Kaikki työkalut ovat käytössäsi suoraan rahtikirjalta

Rahtikirjaan liitetyllä ennakoivalla tuoterekisterillä työrivien lisääminen tapahtuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös luoda valmiita tuoteryhmiä eri töille jolloin rahtikirjan luonti ja laskutus on entistä helpompaa.

Saat myös kätevästi haettua asiakkaan luotto- ja yhteystiedot henkilötunnus- tai y-tunnus -haulla.

Laskuttaminen on helppoa

Rahtikirjan voi päättää laskutus-, kortti- ja käteismyynniksi. Innovoice hoitaa laskutuksen kokonaan puolestanne, laskun postituksesta reskontraan, sekä tarpeen tullen muistutuksen ja myös perinnän. Kuluttaja-asiakkaalta laskuttaminen on turvallista, sillä rahoitamme kaikki puoltavan luottopäätöksen saaneiden asiakkaiden laskut. Yritysasiakkaiden työt on myös helppo laskuttaa koontilaskuna.

InnoRahdilla laskut voidaan myös toimittaa verkkolaskuina. Verkkolaskutus kuuluu palveluun, eikä se vaadi erillisen järjestelmän käyttöönottoa tai sopimuksen tekemistä.

Laskurahoitus

Laskurahoituksella siirrät laskutukseen sisältyvän riskin kokonaan rahoitusyhtiölle.

Rahoitetun laskun luot helposti hakemalla asiakkaalle rahoituspäätöksen henkilötunnuksella sekä lisäämällä myytyjen tuotteiden tai palveluiden tiedot.

Rahoitetun laskun luonti edellyttää puoltavaa rahoituspäätöstä.

Jälkikäsittely

Palautuneiden laskujen jälkikäsittely on helppoa. Laskuttaja määrittää vain uuden vastaanottajan, jolloin järjestelmä tekee automaattisesti kaikki tarvittavat hyvitykset ja lähettää laskun uudelle vastaanottajalle.

Helpota kirjanpitoa

Palvelu luo ja toimittaa automaattisesti kuukausiraportin, jonka mukaan kirjanpito on helppo tehdä. Raportissa on eriteltynä mm. kuukauden myynti ja avoimet laskut. Palvelusta voi myös noutaa erilaisia raportteja halutulla aikavälillä, esimerkiksi kuljettajakohtaisia raportteja seurantaa tai palkanmaksua varten.

Ei kiinteitä kuluja - maksat vain käytöstä!

Avausmaksu

139€
  • Sis. käyttökoulutuksen ja palvelun markkinointi- ja tukimateriaalin.

Laskut

1,7€
/ lähetetty lasku
  • Sis. koko laskutusprosessin laskun lähetyksestä perintään.
  • Huom! Mahdollisuus rahoittaa lasku, jolloin saatavaan liittyvä riski siirtyy rahoitusyhtiölle.

Luottotietohaku

2,5€
/ haku
  • Sis. yrityksen perustiedot, viranomaisrekisteröinnit ja mahdolliset maksuhäiriöt.

Ota yhteyttä

Täytä pakolliset kentät *

Myynti

(ark. 10:00-16:00)

09 4241 2309
myynti@innovoice.fi
Täytä pakolliset kentät *