ImageCaption

20.02.2020

Uusi luotto- ja maksuhäiriötietohaku käytössä verkkopalvelumme etusivulla!

Päivitimme palveluidemme hakutoimintoja luotto- ja maksuhäiriötietojen osalta. Päivityksen yhteydessä paransimme haku-toiminnallisuuden käytettävyyttä ja lisäsimme uusia hakuja.

Uutena toiminnallisuutena voit jatkossa hakea myös kuluttaja-asiakkaan maksuhäiriöraportin. Osoite ja maksuhäiriötiedot kannattaa hakea aina silloin, jos kuluttaja-asiakkaalle halutaan lähettää lasku, mutta rahoituspäätös on ollut kielteinen tai, jos rahoitusta ei haluta käyttää. Raportin avulla saat tärkeää tietoa asiakkaan maksuhistoriasta ja -kyvystä.

Jatkossa käytössäsi on seuraavat hakutoiminnot:

Kuluttaja-asiakkaalle:

  • Rahoituspäätös - Saat rahoitupäätöksen rahoitetun laskun tai osamaksun luontia varten. Hinta: 0,00 €/haku. 
  • UUSI!: Osoite ja maksuhäiriöt - Saat maksuhäiriöraportin jossa asiakkaan yhteystiedot sekä maksuhäiriömerkinnät. Hinta: 1,70 €/haku.

Yritysasiakkaalle: 

  • Rahoituspäätös - Saat rahoitupäätöksen rahoitetun laskun luontia varten. Hinta: 0,00 €/haku. 
  • Osoite ja maksuhäiriöt - Saat maksuhäiriöraportin jossa asiakkaan yhteystiedot sekä maksuhäiriömerkinnät. Hinta: 2,50 €/haku.
  • UUSI!: Verkkolaskutiedot - Saat asiakkaan verkkolaskutustiedot laskutusta varten. Hinta: 0,00 €/haku. 

Päivitetyt hakutoiminnot ovat käytössä verkkopalvelumme etusivulla ja laskun luonnin yhteydessä sekä InnoKorjaamo ja InnoRahti -palveluissa. Päivitys tullaan myös lähitulevaisuudessa tekemään InnoHinaukseen ja InnoKorjaamon AutoFutur-liitäntään.