ImageCaption

15.04.2019

Uudet verkkosivut ovat avattu!

Innovoicen uudet verkkosivut on julkaistu ja saaneet uudistuksen myötä selkeämmän ja modernimman ulkoasun. Sivujen käytettävyyteen on kiinnitetty erityisesti huomiota, etenkin mobiilikäyttäjien osalta. Verkkosivujen uusiminen oli osa koko yritysilmeen uusimista.

Uusien verkkosivujen ulkoasua on päivitetty ja tietoa palveluistamme on jaettu selkeämmin kolmeen kategoriaan; kuluttaja- ja yritysratkaisuihin sekä asiakaspalveluun.

Kuluttajat löytävät jatkossa helposti tietoa joustavista maksutavoistamme omilta kuluttajaratkaisut-sivuiltaan. Sivuilla kuluttajat voivat kätevästi lukea enemmän laskusta ja osamaksusta maksutapoina sekä tutustua tarkemmin osamaksun maksuesimerkkeihin. Sivulla kuluttajat voivat myös hakea ennakkopäätöksen luotolleen. Ennakkopäätöksen haku helpottaa ja nopeuttaa kuluttajien asioimista toimipisteellä osamaksulla maksaessa.

Yritysratkaisut-sivulta yrittäjät löytävät itselleen sopivaa tietoa. Sivulla tuodaan selkeästi esille eri tuotteemme, kuten lasku- ja osamaksupalvelu InnoLaskun sekä toimialakohtaiset palvelumme, InnoKorjaamon ja InnoHinauksen. Uusin tuotteemme InnoRahti on myös saamassa oman tuotesivun ja se julkaistaan lähiaikoina. Tuotesivuilla yrittäjät pystyvät kätevästi tutustua juuri omalle toimialalleen suunnitellun tuotteen toiminnallisuuksiin ja hyötyihin.

Myös asiakaspalveluamme on kehitetty. Asiakaspalvelu-sivulta löytyy nykyään vastauksia laskutukseen liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Näin ollen tietoa esim. laskun maksamisesta sekä eri laskutuskäytännöistä on aina helposti saatavilla.