ImageCaption

21.10.2019

Tukkureiden varaosaluettelot ja hinnastot nyt saatavissa InnoKorjaamossa!

InnoKorjaamon uuden varaosahaun avulla saat tuotua tukkureiden varaosaluettelot suoraan työmääräykselle. Varaosahaulla saat nopeasti ja helposti oikeat varaosat ja niiden hinnat työriveille kustannusarviota tai työmääräyksen viimeistelyä varten.

Varaosahaku toiminnon löydät työmääräys ja tarjous -näkymien ‘Työrivit’ -kohdan oikeasta alanurkasta. Varaosia voi hakea joko tukkureiden tuotekoodilla tai tuotenimellä ja tuodessa ne työmääräykselle voidaan hinnalle asettaa oma kerroin. Kerroin voidaan myös asettaa ennakkoon tukkurikohtaisesti.

Tällä hetkellä käytössä ovat Kaha Oy:n ja HL Group Oy:n varaosaluettelot. Myöhemmin tämän vuoden puolella pyrimme lisäämään Koivunen Oy:n tarjoamat varaosat InnoKorjaamoon.

Tuoterekisteriä myös päivitetty
InnoKorjaamon omaa tuoterekisteriä on myös päivitetty. Suurimpia muutoksia ovat mahdollisuus lisätä oma tuotekoodi tuotteelle sekä tuoteryhmien muutos tuotepaketeiksi.

Tuotekoodin voit lisätä tuotteelle ‘Tuotteet’ -sivulla. Voit myös jatkossa hakea tuotetta tuotekoodilla suoraan työmääräykseltä.

Nyt voit myös luoda ennakkoon tuote- ja korjauspaketteja, jotka saat kätevästi tuotua työmääräykselle kokonaisuutena eikä sinun enää tarvitse täyttää jokaista riviä erikseen. Tuote- ja korjauspakettiin voit määrittää valmiiksi tarvittavat varaosat sekä työt ja niiden määrät. Paketteja pääset tekemään ‘Tuotteet’ -sivulla. Tuotepaketin luonti kannattaa varsinkin niille huolloille ja korjauksille joita suoritetaan useasti. Tämä nopeuttaa kustannusarvioiden tekemistä ja säästää aikaasi tuoterivien täyttämiseltä.

Työkalenterin värikoodit ovat muuttuneet
Työkalenterin töiden värikoodeja on myös muutettu. Päivitettyjen värikoodien avulla pyrimme nostamaan oleellisimmat työt paremmin esille, eli keskeneräiset työmääräykset ja tarjoukset. Uusien värien myötä keskeneräiset työmääräykset ovat merkitty vihreällä ja tarjoukset tumman sinisellä. Laskutetut työt ovat nykyään merkitty harmaalla värillä.