ImageCaption

20.04.2021

Traficomin ajoneuvohaulla saat ajoneuvojen tiedot suoraan työmääräykselle!

Traficomin ajoneuvohaulla pidät huollettavien ajoneuvojen tiedot aina ajantasalla. Ajoneuvohaulla saat tuotua huollettavan ajoneuvon sekä omistajan tiedot suoraan työmääräykselle rekisteritunnuksella. 

Ajoneuvohaun löydät heti ensimmäisenä uutta työmääräystä aloittaessa. Ajoneuvohaulla saat kattavasti tietoa asiakkaan ajoneuvosta suoraan työmääräykselle ja voit hyödyntää haun tietoja työmääräyksen useassa kohdassa. Saat mm. ajoneuvon ja asiakkaan tiedot automaattisesti täytettyä työmääräykselle sekä tämän lisäksi voit hyödyntää tietoja myöhemmin laskutuksessa. Ajoneuvon tekniset tiedot helpottavat myös oikeiden varaosien ja huolto-ohjeiden löytämistä. Yhdellä haulla saat käyttöösi ajoneuvon teknisiä tietoja (mm. valmistenumeron), rekisteri-, katsastus- ja vakuutustiedot sekä omistaja- ja haltijatiedot. Tämän lisäksi haku sisältää myös mahdolliset rajoitustiedot.

Ajoneuvohaku hakee ensisijaisesti tiedot omasta tietokannasta, ja mikäli ajoneuvoa ei löydy haetaan tiedot Traficomin ajoneuvoliikenteen tietojärjestelmästä. Voit myös tarvittaessa päivittää omassa tietokannassa olevat ajoneuvon tiedot hakemalla päivitetyt tiedot Traficomilta.

Käyttämällä ajoneuvohakua säästyt turhalta näpyttelyltä ja pidät huolen siitä, että huollettavien ajoneuvojen tiedot ovat aina ajan tasalla. Voit hyödyntää ajoneuvohaun tietoja myös työn muissa vaiheissa, kuten varaosien haussa sekä laskutuksessa. Traficomin ajoneuvohaulla säästät aikaa ja vaivaa.


Eikö käytössäsi ole InnoKorjaamon työmääräyksiä tai haluatko palvelun demon? Ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309) tai yhteyshenkilöösi!