ImageCaption

12.01.2022

Laskuta fiksummin – Laskutuksen ulkoistaminen tehostaa yrityksesi toimintaa

Laskutuksen ulkoistaminen on helppoa ja vaivatonta. Kun laskutat asiakkaasi InnoLaskulla hoidamme aina koko laskutusprosessin puolestasi, näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan!

InnoLaskun monipuolisilla laskutustoiminnoilla hoidat yrityksesi koko laskutuksen yhdestä palvelusta. Luot kätevästi laskut kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä vakuutusyhtiöille, ja samalla ulkoistat laskutuksen jälkikäsittelyn työläät vaiheet. Hoidamme puolestasi kaikkien laskujen koko laskutusprosessin aina laskun lähetyksestä ja reskontran hoidosta maksumuistutuksiin ja perintään asti. Näin sinun ei tarvitse keskittyä laskujen jälkikäsittelyyn, vaan kaikki on hoidettu puolestasi!

Laskujen luonti on yksinkertaista. Laskutusta varten tarvitsee vain syöttää maksurivit, asiakkaan tiedot sekä valita maksuehto ja lähetystapa - me hoidamme loput! Laskutuksessa voit myös hyödyntää laskurahoitusta sekä osamaksupalvelua, jolla tarjoat asiakkaillesi riskittömästi maksuaikaa.

Ulkoistamalla laskutuksen työläät työvaiheet säästät aikaa ja vaivaa. Kun laskujen lähetys ja seuranta on automatisoitu vähenee laskutuksesta muodostuva työmäärä ja samalla laskusaatavien kierto nopeutuu. Näin toiminta tehostuu kustannustehokkaasti ja tärkeät resurssit voidaan hyödyntää omaan ydinliiketoimintaan. Laskutuksen ulkoistaminen mahdollistaa myynnin tehostumista, kun työtunnit voidaan paperien pyörittämisen sijaan käyttää liiketoimintaan!

Tutustu tarkemmin InnoLaskuun tai ota yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309)!