ImageCaption

22.01.2020

Koivusen tukkuhinnasto on nyt saatavilla InnoKorjaamon varaosahausta!

InnoKorjaamon varaosahakuun on uusimpana lisäyksenä saatu Koivusen tukkuhinnasto. Tukkuhinnasto päivitetään kaksi kertaa kuukaudessa ja on saatavilla InnoKorjaamon työmääräys ja tarjous -näkymien ‘Työrivit’ -kohdan vasemmasta alanurkasta. Varaosia voi hakea joko tuotekoodilla tai tuotenimellä ja tuodessa ne työmääräykselle voidaan hinnalle asettaa oma kerroin.

Tukkuhinnasto kytketään käyttöön toimipistekohtaisesti. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme mikäli haluat Koivusen tai jonkin muun tukkurin tukkuhinnaston käyttöön. Koivusen tukkuhinnaston lisäksi on tällä hetkellä käytössä myös Kaha Oy:n ja HL Group Oy:n hinnastot.

Työkalenteri näkyvillä suoraan työmääräys- ja tarjousnäkymässä
InnoKorjaamon työkalenteri on nyt näkyvillä työmääräys- ja tarjousnäkymissä. Työkalenterin tuonti tapahtuman luontiin nopeuttaa ja helpottaa sopivan ajan löytämistä asiakkaalle, esim. tarjouksen luonnin yhteydessä. Kalenterin saa auki painamalla 'Kalenteri' -painiketta 'Työn tiedot' -kohdan oikeassa ylänurkassa.

Saat lisättyä työn tietoihin oikeat 'Työ aloitettu' ja 'Työ valmis' -ajankohdat vetämällä kalenterista toivotun päivän ja kellonajan yli. Työmääräys- ja tarjousnäkymän kalenterissa voit ainoastaan muokata avoinna olevan työn tietoja.