ImageCaption

12.12.2019

InnoKorjaamon varastonhallintaa päivitetty

Varastonhallinta toimii InnoKorjaamon tuoterekisterissä, josta voidaan tuotekohtaisesti valita tuotteet joiden varastosaldot lisätään seurantaan. Tuotteiden varastosaldot päivittyvät automaattisesti aina kun seurannassa oleva tuote lisätään työmääräykselle ja päätetään myyntiin.

Uusimman päivityksen myötä on varastohallinnassa seurattavien tuotteiden varastosaldo näkyvissä työmääräyksen työrivillä. Näin saadaan reaaliaikaista tietoa varastossa olevista tuotteista heti työmääräyksellä. Päivitimme myös tuotekorttia siten, että tuotteelle on mahdollista lisätä sisäänostohinta. Sisäänostohinnan avulla saadaan koko varaston varastoarvo eriteltyä varastoraportille myynti- ja sisäänostohinnan mukaan.

Tekstiviestipalvelu
InnoKorjaamon tekstiviestipalvelun kautta voi helposti ja kätevästi lähettää tekstiviestin asiakkaalle suoraan työmääräykseltä. Tämä toimii erittäin hyvin kun asiakkaalle pitää tiedottaa esim. varatusta huoltoajasta tai siitä, että asiakkaan ajoneuvo on valmis noudettavaksi.

Viestin lähetyksen hinta on 0,15€/tekstiviesti (160 merkkiä). Päivitetty hinnasto löytyy Innovoice Online-palvelun materiaalisalkusta.