ImageCaption

18.11.2020

CABAS-laskelmat nyt saatavilla suoraan InnoKorjaamoon!

InnoKorjaamon uudella CAB-integraatiolla saat helposti CAB-järjestelmässä tehdyt korjauslaskelmat haettua suoraan InnoKorjaamon työmääräykselle.

CABAS-laskelma tehdään normaalisti CAB-järjestelmässä ja korjauslaskelma tuodaan kokonaisuudessaan InnoKorjaamon työmääräykselle. Korjauslaskelman saa kätevästi haettua ajoneuvon rekisterinumerolla tai korjauslaskelman työnumerolla. Työmääräykselle tuodaan mm. laskutusrivit, asiakkaan tiedot ja vahinkotunnus. 

CAB-integraatio toimii saumattomasti InnoKorjaamon vakuutusyhtiölaskutuksen kanssa. Työmääräys on helppo päättää vakuutusyhtiölaskuksi InnoKorjaamossa, kun CABAS-laskelma on tuotu työmääräykselle. Tällöin ei tarkentavia vahinkotietoja tarvitse täyttää työmääräykselle ja laskutuksen yhteydessä saat tarvittaessa laskutettua erikseen vakutuusyhtiön (alv0-osuus) ja asiakkaan (alv-osuus) osuuden sekä omavastuun.

CAB-integraatio kytketään päälle asiakaskohtaisesti. Saat integraation käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme (09 4241 2309 / myynti@innovoice.fi).