ImageCaption

07.11.2018

Autamme palveluidemme markkinoinnin kanssa!

Osamaksu on helppo, kätevä ja joustava maksutapa, joka helpottaa asiakkaan ostopäätöstä mm. silloin, kun hankinnan kustannukset ovat tavanomaista suuremmat. Osamaksun tarjoaminen voi tuoda kilpailuetua ja mainostamalla sitä sinäkin voit lisätä yrityksesi myyntiä.

Innovoicen markkinointitiimi on käytettävissäsi kun haluat tai tarvitset apua markkinoinnissa ja mainosten tekemisessä. Me autamme tuottamalla materiaalia erilaisiin mainoksiin ja kampanjoihin. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet materiaalia mm. verkkomainontaan, kotisivuille, Facebookiin ja muuhun sosiaalisen median palveluihin, lehtimainoksiin, auton teippauksiin sekä erinäisiä printtimateriaaleja varten. Moni asiakkaamme onkin tätä hyödyntänyt koska perinteisen mainostoimiston käyttö on usein raskasta ja kallista. Me emme erikseen veloita työstä vaan se kuuluu osana palveluamme kaikille asiakkaillemme.

Edellä mainitun lisäksi löydät verkkopalvelumme materiaalisalkusta aina viimeisimmät versiot yleisistä mainoksistamme. Jos kaipaat näistä printtiversioita pyydä asiakaspalveluamme lähettämään niitä. Materiaalisalkusta löydät myös ohjeen ns. luottohakemuslomakkeen asentamiseen, jolla asiakkaasi voi suoraan verkkosivujenne kautta hakea ennakkopäätöstä luotolleen. Suosittelemme lomakkeen asentamista sivuillenne, sillä se tuottaa yrityksellenne suoraan myyntiliidejä.