ImageCaption

26.10.2020

ADA-integraatio nyt saatavilla - lasku- ja osamaksupalvelumme käytössä ADA:n ohjelmissa!

Laskutus- ja osamaksupalvelumme on nyt mahdollista integroida ADA Base ja ADA Lite -ohjelmiin! ADA-integraation avulla työmääräysten laskuttaminen on helppoa ja nopeaa.

ADA-integraation avulla laskun tai osamaksun luonti onnistuu erittäin helposti. Päättäessä työmääräystä ADA:ssa valitaan maksutavaksi 'Innovoice', tällöin verkkopalvelumme avautuu uudessa ikkunassa. ADA:ssa tehdyn työmääräyksen tiedot siirtyvät automaattisesti verkkopalveluumme ja laskun luonti onnistuu napin painalluksella. Laskurahoitusta ja osamaksua varten voi verkkopalvelussa hakea asiakkaalle rahoituspäätöksen.

ADA-integraation kautta pystyy luomaan laskuja kuluttaja- ja yritysasiakkaille sekä osamaksuja kuluttajille. Vakuutusyhtiölaskutus on tulossa myöhemmin. Integraatio mahdollistaa laskutuksen lisäksi myös reskontran seurannan sekä laskujen automaattisen maksuvalvonnan.

Saat ADA-integraation käyttöön ottamalla yhteyttä myyntiimme (myynti@innovoice.fi / 09 4241 2309). Integraation käyttöönotto on veloitukseton ja se on mahdollista liittää ADA Base sekä ADA Lite -ohjelmiin.